Klantenservice

Domeinnaam registreren

Een .nl domeinnaam is standaard inbegrepen bij een website van Webcart Basics. Een extra domeinnaam registreren is altijd mogelijk. Het kan een extra meerwaarde zijn voor uw positie in zoekmachines zoals Google of het is voor een bezoeker gemakkelijker om uw website te vinden, denk bijvoorbeeld aan een makkelijker te spellen domeinnaam.

De meerwaarde van een extra domeinnaam

Meer bezoekers
Een extra domeinnaam kan positieve gevolgen hebben voor het aantal bezoekers op uw website. Dit komt doordat de extra domeinnaam beter aansluit bij de content van uw website en hierdoor een hogere positie in zoekmachines behaalt.

Naam claimen
Meerdere domeinnamen kunnen er voor zorgen om toekomst concurrentie het moeilijker te maken. Als u bijvoorbeeld de website auto-kopen.nl hebt en uw concurrent claimt autokopen.nl kan hij met dezelfde naam uw concept overnemen en hierdoor bezoekers van uw website wegtrekken.

Wat kost een extra domeinnaam?

Elke extra domeinnaam kost 1,- euro per maand extra bovenop de maandelijkse kosten die u betaald. Een domeinnaam claimt u per jaar en is ook jaarlijks opzegbaar.

Hoe claim ik de perfecte domeinnaam?

Op www.sidn.nl ziet u door op uw gewenste domeinnaam te zoeken of deze nog beschikbaar is. Is dit het geval, neem dan contact met ons op. Onze webspecialist denkt graag met u mee om de juiste keuze te maken. Zijn jullie eruit? Dan zal onze webspecialist de domeinaam registreren. Binnen 8 uur kunt u gebruik maken, en nieuwe bezoekers welkom heten op uw website!

Terug naar Klantenservice